Horizonners Actief

In 2009 is Horizonners Actief gestart!
Het is een gezelligheidsclub voor weduwen en weduwnaars om de (vaak) eenzame zondagmiddag op een goede manier door te komen.

Deelnemers ontvangen ieder jaar een Jaarboekje waarin belangrijke informatie is opgenomen, de activiteitenkalender, namen en adressen van de deelnemers, etc.

Om de twee maanden verschijnt een Nieuwsbrief die aan de deelnemers wordt gezonden. Daarin wordt over de geplande activiteiten nadere informatie gegeven, zoals vertrektijd en plaats, aanmeldmogelijkheid, contactpersoon, e.d.
Ook kunnen in de Nieuwsbrief activiteiten opgenomen worden die niet in het jaarboekje staan, zoals bijv. culturele uitstapjes of activiteiten die spontaan zijn opgekomen. Ook een verslag van een activiteit of een leuk stukje, verhaal of gedicht kan worden geplaatst.

In principe streven we er naar om elke maand op zondagmiddag:
- eenmaal een georganiseerde activiteit te doen, waarvoor soms aanmelden noodzakelijk is in verband met reservering en kosten
- eenmaal een (langere) tocht te wandelen of te fietsen. De vertrekplaats en -tijd worden vermeld in de Nieuwsbrief
- tweemaal per maand is er gelegenheid tot "Het Ontmoeten", gezellig samen koffie drinken en een drankje, op de locatie zoals vermeld in de Nieuwsbrief.  Van 14.00 tot 15.00 uur is daar iemand van de werkgroep aanwezig.

De werkgroep probeert ieder jaar een zo goed mogelijk programma op te stellen waarbij rekening gehouden wordt met de wensen die zijn aangereikt.

Het lidmaatschap kost € 20,00 per halfjaar.
Verdere inlichtingen of opgave van deelname kan telefonisch  (0416-349992 of 06-22229811) of per e-mail aan info@dehorizon.org.


Jaarboekje 2016

 

www.dehorizon.org


Bekijk album Horizonners Actief

Jozef Israƫlsstraat 2, 5143JK Waalwijk | Tel.: 0416-349992 Mobiel: 06-22229811 | Facebook